Meghittség és kényeztetés bőrének

forro-olajos-gyertyamasszazs

A masszázs előtt meggyújtott gyertyából kinyert viasz fantasztikusan kellemes, 38 fokos hőmérsékletre melegszik, ami még éppen ideális a bőrnek, hiszen nem túl forró, de nem is langyos.
Az a legjobb rész az egészben, amikor a viasz végigcsorog a háton.

Használata

Gyertya formába zárt, különleges masszázsolajaink sajátossága, hogy a meleg szinergiájának köszönhetően az aktív hatóanyagok könnyebben szívódnak fel a masszázs során. A masszázs előtt meggyújtott gyertyából a megolvadt olajat egyből Vendégünk bőrére juttatjuk. Az olvadt olaj természetesen nem tűzforró, a hagyományos gyertyaviasznál jóval alacsonyabb hőmérsékletű, ezért bőrünknek kellemes, meghitt és különleges élményt biztosít. Gyertyaolajaink használatával vendégeink egy teljesen új, semmihez nem hasonlítható élményben részesülnek, a megszokottnál sokkal mélyebb relaxáció állapotába kerülnek.

A különböző növényi olajokat tartalmazó gyertyák kiváló bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkeznek, a masszázs után a bőr finoman parfümözött marad. A felmelegített olaj tökéletesen szétterül a bőrön, védi, és egyedülálló illatot kölcsönöz neki. A gyertyák vitaminok keverékének sokaságával kényeztetik a bőrt, a regeneráló összetevők hosszan tartó lágyságot, hidratálást és szép fiatalos megjelenést adnak. A bőr selymesen sima és rugalmas lesz. A gyertyás masszázs tehát fizikailag, energetikailag és szellemileg is jó hatással van a szervezetre. A gyertyaolaj növényi eredetű, nem tartalmaz paraffint, ásványi gyantát, állati zsírt vagy fehérjét, valamint konzerválószert.

A masszázs időtartama: 60 perc.

gyertyamasszazs