Kavitáció ultrahangos zsírbontás

 

Az ultrahangos kavitációról

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik úttörő, rendkívül hatékony vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.
kavitacio

Kezelhető területek:

  • Has, csípő, derék: karcsúsít, körfogatot csökkent, helyi zsírpárnákat csökkent
  • Comb, fenék: körfogatot csökkent, cellulitot csökkent, formál, helyi zsírpárnákat csökkent
  • Kar: körfogatot csökkent, helyi zsírpárnákat csökkent.

 

Gyakori Kérdések:

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?
A kavitációs zsírbontás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől.

 

Mit tapasztalok a kezelés alatt?
A kezelés nem kényelmetlen, a gép működése közben a kavitációra jelellemző enyhe ciripelő hangot hall a fülben. Enyhe melegség is tapasztalható.

 

Milyen ütemben kell a kezeléseket elvégezni?
Ez a zsírszövet mennyiségétől függ. Általánosságban hetente 1-2 alkalom javasolt, összesen 6-8 alkalomból áll egy kezeléssorozat.

 

Szükséges gél a kezelés alatt?
Igen, a kezelés előtt a kezelendő területet ultrahang géllel kell bekenni. Zsírégető, zsírbontó, cellulit elleni gélek hozzáadásának segítségével növelhetjük a hatékonyságot.

kavitációs kép

Van szükség bármilyen előkészületre, utókezelésre?
A kezelt személynek a kezelés előtt érdemes 1-2 liter vizet meginni, a kezelés után szintén. Az elkövetkező napokban az elfolyósított zsírszövet eltávolítása érdekében szintén napi 3 liter vizet el kell fogyasztani. Érdemes javasolni a vandégnek, hogy 3 napig könnyű, cukor és szénhidrátmentes étrendet folytasson. Ellenkező esetben a szervezet meg lesz terhelve a bevitt szénhidrát feldolgozásával és az elfolyósított zsír egyidejű elszállításával. A kezelés előtt és után érdemes alakformáló, feszesítő gélt/krémet alkalmazni a kezelt területen masszázzsal kombinálva. Az ultrahangos kavitációt követően a zsírszövet mennyiségétől függően érdemes lehet tekercselést, rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelést, nyirkmasszázst alkalmazni.

 

Kiknek nem ajánlott a készülék?
Várandós, szoptató nőknek, Nőknek menstruáció alatt, Epilepsziás személyeknek, Szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek, Pacemakerrel rendelkezőknek, Májbetegeknek, Cukorbetegekek, Helytelen veseműködéssel rendelkezőknek, kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma esetén.

 

Milyen eredményeket érhetünk el?

1-2 kezelést követően a bőr feszesebb, tónusosabb lesz, a cellulit csökken, 1-3 cm-es körméretcsökkenés tapasztalható. Egy kezeléssorozatot követően a zsírszövetből 4-5 kg csökkenés érhető el, akár -6cm-es kerületcsökkenéssel a kezelt területen.Megfelelő diétával kiegészítve, a vendéget monitorozva egy hónap alatt -5 kg testsúlycsökkenés érhető el.

kavitacios plakát 167x300