SpaAge+BIO Mikroáramos Arclifting Gép

Alkalmazás:

Alkalmazható öregedő, petyhüdt bőrre, szem körüli táskák ellen. Segíti az arckontúr újraformálását, összehúzza a pórusokat és az ereket. Alkalmazható a szemöldök megemelésére, a nyak és toka izmainak edzésére, formálására. Javítja a bőr színét a nyirokrendszer aktivizálásán keresztül. A kezelés fájdalommentes és kifejezetten látványos idősödő arcbőrön. Egy mikroáramos kezeléssorozat 12, egyenként 1 órás alkalomból áll.

 

Funkció:

Ez a mikroáram technológiával felszerelt SpaAge+BIO Arcfeszesítő készülék egy új, modern kialakítás  az arcfeszesítő készülékek terén.  Kezelés közben a kezelőfej alacsony frekvenciájú mikroáram jeleket küld a kezelt testfelületen fekvő izomszövetekbe. A készülékben egy előre beállított programrendszer teszi könnyebbé a készülék használatát és precízebb, pontosabb alakformálást biztosít használójának. A SpaAge+ Ultrahang megdolgoztatja a teljes izomszövetet, ezért kiválló megoldás olyan érzékenyebb, finomabb területeken is, mint a nyak és arc izmai. Az arcbőr tónusai arányosan formálódnak, ahogy az izmok egyre tónusosabbá válnak a bőr alatt. Ezen folyamat által a bőr természetes rugalmassága visszaáll így sokkal fiatalabb, feszesebb és vitalizáltabb bőr képet kapunk akár az arc teljes területén.

56827mikroaram

Mikroáramos Face Lifting (BIO)

A Mikroáramos Arc Lifting (BIO) egy olyan non-invazív és mindenféle orvosi műtéti beavatkozást mellőző eljárás, amely során a bőr látványosan fiatalabb lesz, különböző kozmetikai krémekre, maszkokra költött fölösleges pénz kidobás nélkül.

A Mikroáramos eljárás során csökkenek ráncok, hegek, fokozódik a nyirokrendszer működés, látványosan csökkenti a szem körüli terület püffedségét, hatékonyan tünteti el a szemek alatt található táskákat és halványítja a karikákat.   Bárki élvezheti a Mikroáramos arckezelés hatékony hatásait. Számos más anti-aging eljárás olyan körülményes használati utasítással és ellenjavallatokkal rendelkezik, hogy sok vendég nem is meri kipróbálni az adott kezelést.  

Nem műtéti úton elért arc lifting olyan nők és férfiak körében hatásos leginkább, akik esetében kisebb bőrproblémák állnak fenn, melyeket kozmetikai úton kívánnak megszüntetni. A műtétmentes bőrrejuvenációt sokkal rövidebb felépülési idő követ továbbá jóval olcsóbb mint más orvosi beavatkozással járó társai. A mikroáramos arckezelésnek szinte alig vannak mellékhatásai, és a kívánt eredmény fokozása érdekében gyakran kombinálható más arckezelésekkel úgy, mint arcpakolással, arc masszázzsal.

 Mikroáram (BIO) arckezelés előnyei:

  • Feszesítés és arcizmok aktivizálása
  • Szemöldök és szemhéj megemelése
  • A bőr oxigénnel telített lesz
  • A sejtmegújulás fokozása
  • Kollagén termelés serkentése
  • Arccsontok kihangsúlyozása
  • Ráncok eltűntetése, homlok feszesítése
  • Száj körüli mimikai izmok eltűntetése 

mikroaramos